Povestea

Aflându-ne în una din cele mai frumoase locuri din România, zona Călimănești – Căciulata și având acces la apa geogermala, am deschis Hotel Dada Termal din dorința de a crea un spațiu de relaxare și răsfăț diferit de ceea ce există până acum. Ne-am dorit să realizăm un spațiu modern în care să îi primim cu drag pe cei ce vin să se relaxeze la SPA, să ia o gură de aer curat, să se destindă cu un masaj și să-și refacă energia.

Ne adresăm astfel celor îndrăgostiți de SPA și celor care caută locul lor de suflet în mijlocul României, loc în care se pot reîntoarce ori de cât ori își doresc puțin timp pentru ei.

Lucrurile care ne diferențiază sunt ușor de observat: am pus accent pe designul scandinav pe care îl vei găsi în întregul complex, atât în hotel cât și în zona SPA – pădurea de mesteacăn și eleganta culoare gri fiind reprezentative pentru noi, folosim numai apa geotermală în piscina exterioară și totodată în încălzirea întregii locații – încercăm să fim cât mai eco în toate acțiunile noastre, iar cei care ne-au călcat pragul spun că oferim servicii de cel puțin 4* chiar dacă avem clasificare de 3*.

Te invităm să vii pe la noi și îți urăm de pe acum relaxare plăcută!