Facilități

Hotel Dada Termal dispune de 24 de camere clasificate la 3*, un centru SPA, sală de conferințe și o curte spațioasă.

Întregul complex are un design scandinav foarte apreciat de cei ce ne trec pragul. Avem 24 de camere pregătite să acomodeze atât persoane singure, cât și cele care care vin însoțite de partenerul de cuplu sau de întreaga familie. Cele 24 de camere au design unic și sunt împărțite astfel:

  • 3 camere duble standard

  • 10 camere duble superior

  • 3 camere triple standard

  • 2 camere triple superior

  • 2 camere family (o camera este formată din pat matrimonial și pat supraetajat)

  • 4 suite de familie (o camera este formată din pat matrimonial și canapea extensibilă)

Ceea ce diferă în fiecare caz în parte este fie suprafața camerei – în funcție de aceasta stabilindu-se număr de persoane optim care poate fi acomodat în fiecare cameră în parte, fie existența balconului.

Centrul SPA dispune de piscină cu apă geotermală, saună uscată și salon de masaj.

Piscina este exterioară și este deschisă în toate anotimpurile. Accesul la piscină se poate face atât din exterior cât și din interior, din zona de relaxare sau “plajă interioară” cum ne place să îi spunem. Apa piscinei are cel puțin 38 grade Celsius, aceasta putând fi chiar și mai caldă, în funcție de sezon și de cererea turiștilor. În piscină folosim apă geotermală a cărei temperatură o controlăm pentru a fi ideală pentru baie. Despre apă geotermală folosită în cadrul hotelului nostru găsești mai multe detalii aici.

SPA-ul beneficiază de un spațiu de relaxare interior cu sezlonguri și leagăne (căruia îi spunem și “plajă interioară”) cât și de o zonă de plajă exterioară, lângă piscină.

Atât piscina cât și sauna sunt dedicate numai celor cazați în Hotel Dada Termal și se pot folosi gratuit.

Serviciile de masaj sunt contra cost iar pentru acestea este nevoie de rezervare cu 24 de ore înainte. Te rugăm să întrebi la recepție mai multe informații despre tipurile de masaj disponibile și despre orele la care se pot face programări.

Hotelul nostru dispune și de o sală de conferință aflată la etajul 1. Sala dispune de lumină naturală, videoproiector, ecran TV, acces internet și se poate aranjă în funcție de dorința utilizatorilor. Sala de conferințe este disponibilă numai grupurilor organizate.

Recepția dispune de un spațiu generos ce stă la dispoziția clienților ca și zonă de zi. Aici găsiți o canapea confortabilă și mai multe fotolii dar și un mic spațiu de joacă pentru copii.

Din Recepție se intră direct în zona cu terasa exterioară a hotelului, aceasta întinzându-se până la zona de plajă și piscină.

Vă așteptăm cu drag la Hotel Dada Termal pentru o vacanță de relaxare!